Over Perku

Al sinds 2007 werk ik binnen projectomgevingen. Ik heb ervaring opgedaan binnen de werkzaamheden rondom de industriële aannemerij in uiteenlopende disciplines. Werken in loondienst bood mij echter slechts de optie mij in één discipline te verdiepen, waar ik juist de verbreding zocht. Mijn interesse, ervaring en kennis lag breder dan de scope die mijn werkzaamheden toelieten.

In het voorjaar van 2020 heb ik daarom de stap genomen om te starten met mijn eigen bedrijf, en op 8 juni van dit jaar zag Perku projectmanagement het levenslicht. Met mijn stap als zelfstandige, hoop ik mij te kunnen inzetten binnen verschillende vakgebieden, bij mooie uitdagende projecten.

Met Perku projectmanagement wil ik mijzelf inzetten als project-, site- of interim-manager. Ik geloof erin dat alles en iedereen de aandacht nodig heeft die het verdiend. Dit geldt voor mensen, processen, relaties en zeker ook projecten. Met Perku geven wij aandacht aan al deze velden. Hierdoor zijn we in staat om iedere partij binnen het project te laten werken in het belang van het project. Dat maakt ons specialist in projectmanagement en onze projecten succesvol.

Neem gelijk contact op

Bel ons
06 4961 4452

Mail ons

Volg ons

Of stuur ons
een bericht