Projectmanagement

Projectmanagement draait om aandacht. Een organisatie bezit niet altijd de mankracht, of kennis, om een nieuw project de aandacht te geven die het verdiend. Om het dagelijkse reilen en zeilen te behouden en tegelijkertijd oog te houden op het budget, de planning, de stakeholders, de mensen en alle andere onderdelen van het project.

Als externe projectmanager neem ik de directe zorgen van het project uit handen. Ik begeleid het project volledig en focus mij naast praktische zaken als budget en planning ook op risicobeheersing, communicatie en duurzame relaties. Kortom; ik bied alle facetten van het project de aandacht die ze verdienen.

Werkwijze

Binnen mijn projecten streef ik er naar om een hecht projectteam te vormen met zowel de projectteams van opdrachtgever als -nemer. Voor mij staat bovenaan dat ik de verbinding zoek en maak tussen personen, afdelingen of bedrijven.

Ik werk volgens verschillende bewezen methoden voor zowel praktische als relationele projectbegeleiding. Zo maak ik graag gebruik van de GROTICK methode, waarbij Risicobeheersing en Communicatie een toevoeging zijn op de ‘oudere’ GOTIK (Geld, Organisatie, Tijd, Informatie en Kwaliteit). Die toevoeging vind ik van groot belang; communicatie en het in kaart brengen van de risico’s leggen een sterk fundament voor een succesvol project.

Hoe kan ik helpen

Met mijn ervaring binnen de werkzaamheden rondom de industriële aannemerij ken ik de wereld die voor mijn opdrachtgevers vaak onbekend is. Ik maak ze daarin wegwijs, maar zoek ook vooral naar een manier om te ontzorgen. Als allround projectmanager ben ik flexibel in mijn ondersteuning en werk ik altijd vanuit de basis van het project. Iedere opdrachtgever, ieder project en ieder vraagstuk is immers uniek en aan mij de taak om de juiste ondersteuning te bieden.

Opdrachtgevers, opdrachtnemers van bouw en aannemerij projecten kunnen op mijn slagvaardigheid, analytisch vermogen, kennis en ervaring bouwen om hun project volledig en compleet te managen. Heeft u een uitdagend project, waarbij u ondersteuning nodig heeft. Neem contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Projecten

Bekijk hieronder alle projectmanagement cases

Bekijk alle projecten

 • Productie palletblokken
  Nadat in januari 2022 bij IceBear in Steenwijk de productie van palletblokken is opgestart, ben ik gevraagd om mij in te zetten ten behoeve van de opbouw van het bedrijf.
 • Iceblock
  IceBear Steenwijk BV (Voorheen IJsbeer Energie) gaat haar werkzaamheden uitbreiden met de productie van duurzame palletblokken (grondstof is afvalhout).
 • Verhuizing Boekwinkel
  Boekhuis De Brug is een traject ingegaan waarbij het huidige pand wordt verkocht en een nieuwe locatie wordt aangekocht.
 • Bouw condensaat opslag
  Voor haar opdrachtgever heeft SPIE de opdracht gekregen om een condensaatopslag te bouwen.
 • Aanleg diverse afsluiter schema’s
  Voor haar opdrachtgever heeft SPIE de opdracht gekregen voor de aanleg van diverse afsluiter schema’s.

Neem gelijk contact op

Bel ons
06 4961 4452

Mail ons

Volg ons

Of stuur ons
een bericht