Productie palletblokken

Opdrachtgever: IceBear Steenwijk BV
Functie: Projectmanager

Na anderhalf jaar bouwbegeleiding en nadat in januari 2022 bij IceBear in Steenwijk de productie van palletblokken is opgestart, ben ik gevraagd om mij in te zetten ten behoeve van de opbouw van het bedrijf. Sinds deze tijd heb ik mij, naast het projectmanagement van de aanhoudende bouw, als interim HESQ manager toegelegd op het opstellen van diverse procedures rondom de gedragsregels en andere veiligheid zaken op locatie. Hierbij moet gedacht worden aan het terugdringen van de overlast (die ontstaan is door de opstartende palletblokken lijn), een veiligheidsprotocol voor het personeel en diverse procedures over de omgang met elkaar, middelen en materieel.

In januari 2023 heb ik de werkzaamheden ten behoeve van de HESQ afdeling kunnen overdragen aan de nieuw aangenomen HESQ manager.

Als aanvulling op de reeds bestaande werkzaamheden ben ik in oktober 2022 verantwoordelijk geworden voor de technische afdeling in de functie van interim Technisch Manager. Hieronder valt de technische dienst en de engineering (improvements).

Ik heb de opdracht meegekregen, om de bestaande technische dienst (deze werd uitbesteed) efficiënter en tegen een lagere kostprijs te maken. Na diverse gesprekken is door de directie besloten om de gehele TD te vervangen door een ‘eigen’ afdeling met personeel in dienst van IceBear.
Uiteindelijk heb ik de gehele herstructurering en reorganisatie van de technische dienst begeleid. In mei 2023 heb ik een volledig zelfstandige technische dienst met monteurs (zowel eigen als freelance) en werkvoorbereiding kunnen overdragen aan de nieuwe Technisch Manager.

Naast de hierboven omschreven werkzaamheden, was ik continu als projectmanager verantwoordelijk voor de afronding van de bouw. Zo kreeg onder andere het bestaande pand een uitbreiding, de nieuwe aanvoerlijn van biomassa is gebouwd en de terreinen zijn afgewerkt met verharding en voorzien van afzettingen rondom de percelen.

In juli 2023 heb ik afscheid genomen van IceBear, wetende dat er een capabele organisatie draait die in staat is het bedrijf uit te bouwen tot een volwassen onderneming.

Lees meer over projectmanagement

Neem gelijk contact op

Bel ons
06 4961 4452

Mail ons

Volg ons

Of stuur ons
een bericht