Iceblock

Opdrachtgever: IceBear Steenwijk BV
Functie: Projectmanager

IceBear Steenwijk BV (Voorheen IJsbeer Energie) gaat haar werkzaamheden uitbreiden met de productie van duurzame palletblokken (grondstof is afvalhout). Hiervoor wordt een groot gedeelte van de fabriek omgebouwd en aanvullend hierop wordt een forse nieuwbouw gerealiseerd. Als projectmanager ben ik verantwoordelijk voor de voortgang, kwaliteit en veiligheid van deze bouw.

Project scope:

De biomassa ketel (bouwjaar 2010) wordt gereviseerd om omgebouwd voor het leveren van voldoende stoom voor de energie opwekking en levering aan het proces van de palletblokken.
Voor de ketel worden 2 nieuwe aanvoerlijnen gebouwd, waarbij de primaire lijn wordt voorzien van een nieuwe stortkelder en opslagbunker met walking floors.

Voor de productie van de palletklossen is, behalve de stortbunker, opslag silo’s en productiegebouw, volledig nieuw. Het productiegebouw is bouwkundig zo aangepast, dat er 6 productielijnen geïnstalleerd kunnen worden. Voor de voorbehandeling van het afvalhout zijn nieuwe hallen gebouwd op het midden terrein.

Lees meer over projectmanagement

Neem gelijk contact op

Bel ons
06 4961 4452

Mail ons

Volg ons

Of stuur ons
een bericht